Str. Vatra Luminoasa, nr. 45, Sector 2, Bucuresti, Romania - DDS Diagnostic.

Detalii contact

Str. Vatra Luminoasa, nr. 45, Sector 2, Bucuresti, Romania

Email: office@ddsdiagnostic.ro
Tel: 0040-21.344.07.71 *** 0040-728.929.716

Harta

Despre companie

DDS DIAGNOSTIC este o companie privata cu capital integral romanesc, care isi desfasoara activitatea in domeniul cercetarii, productiei si comercializarii reactivilor pentru laboratoarele clinice. De peste 10 ani echipa DDS Diagnostic este dedicata obtinerii calitatii produselor si a serviciilor oferite. Suntem una dintre putinele firme romanesti care au ca obiect de activitate productia si cercetarea in domeniul dispozitivelor medicalein vitro .


Kiturile produse de noi, sunt prezente in laboratoarele clinice din Romania din anul 2003, dupa o perioada decercetare, testare si avizare , garantand astfel calitatea produselor si castigand increderea colaboratorilor nostri. In scopul imbunatatirii permanente a activitatii noastre am implementat sistemul de management al calitatii ISO iar produsele prezinta marcaj CE .

Echipa DDS este formata dinprofesionisti devotati cercetarii, inovatiei si imbunatatirii metodelor de diagnosticare in vitro. Compania este atestata de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare-Dezvoltare (ANCS) pentru activitatea de cercetare-dezvoltare. Proiectele noastre decercetare in domeniul nano-biotehnologiilor, a proceselor si produselor inovative, s-au realizat in parteneriat cu importante institutii de invatamant superior si cercetare din Romania.
Pentru DDS cel mai important obiectiv este indeplinirea cerintelor colaboratorilor nostri cu daruire, profesionalism si promptitudine.

Datorita experientei acumulate in timp si a raportului calitate/pret DDS Diagnostic are o colaborare de succes cu partenerii din toata tara, reusind astfel sa ajunga un nume cunoscut si respectat pe piata romaneasca.